ΥΛΙΚΑ:
500γρ. απομεινάρια από ψάρι(σκάκι,γλώσσα)
1 γαρύφαλλο
1 κρεμμύδι-1 καρότο
1 κλωναράκι θυμάρι
1 κλωναράκι σέλερυ ή σέλινο
1 κλωναράκι μαϊντανό
1 φύλλο δάφνης
μερικοί κόκκοι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καβουρδίζουμε σε αντικολλητική κατσαρόλα το ψάρι και την αρωματική γαρνιτούρα.Προσθέτουμε νερό,μιάμιση φορά όση η ποσότητα των υλικών.Αφήνουμε να βράσουν 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και φιλτράρουμε το ζωμό.
500γρ. απομεινάρια από ψάρι(σκάκι,γλώσσα)
1 γαρύφαλλο
1 κρεμμύδι-1 καρότο
1 κλωναράκι θυμάρι
1 κλωναράκι σέλερυ ή σέλινο
1 κλωναράκι μαϊντανό
1 φύλλο δάφνης
μερικοί κόκκοι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καβουρδίζουμε σε αντικολλητική κατσαρόλα το ψάρι και την αρωματική γαρνιτούρα.Προσθέτουμε νερό,μιάμιση φορά όση η ποσότητα των υλικών.Αφήνουμε να βράσουν 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και φιλτράρουμε το ζωμό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου