ΥΛΙΚΑ:
4 στρογγυλές φέτες των 200γρ. από μοσχαρίσιο κότσι
8 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
4 γογγύλια κομμένα σε λεπτές φέτες
το άσπρο μέρος από 4 πράσα επίσης κομμένα σε λεπτές φέτες
1 μικρή ρίζα σέλερι ή σέλινου σε κομματάκια
αλάτι,πιπέρι
Σάλτσα από ραπάνι:
250γρ. άσπρο τυρί με 0% λιπαρά
1 κ.σ. ραπάνι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά με νερό και το κρέας.Όταν αρχίσει η βράση,προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά,συμπληρώνουμε το νερό(να είναι άφθονο,να τα σκεπάζει όλα καλά) και τα βράζουμε σκεπασμένα.Βγάζουμε τα λαχανικά μόλις βράσουν και συνεχίζουμε το βράσιμο του κρέατος μέχρι να ψηθεί εντελώς.Στο μεταξύ,ανακατεύουμε το άσπρο τυρί και το ρεπάνι.Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε λιγότερο ή περισσότερο ρεπάνι ανάλογα με την προτίμησή μας.Σερβίρεται σαν βραστό,συνοδευμένο από την σάλτσα ραπανιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου