ΥΛΙΚΑ:
1/2 φύλλα κρούστας
1 κουτάκι γιαούρτι (320γρ.)
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 κ.σ. bakin powder
2 βανίλιες
4 αυγά
1 κουτάκι γιαουρτιού σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ και τα ρίχνουμε στα φύλλα κρούστας.Τα κλείνουμε σαν φωλιά και ψήνουμε στους 180° C για 1 ώρα και 10 λεπτά.Από πάνω ρίχνουμε το σιρόπι που είναι 2 κουπάκια γιαουρτιού ζάχαρη και 2 κουπάκια γιαουρτιού νερό.
1/2 φύλλα κρούστας
1 κουτάκι γιαούρτι (320γρ.)
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 κ.σ. bakin powder
2 βανίλιες
4 αυγά
1 κουτάκι γιαουρτιού σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ και τα ρίχνουμε στα φύλλα κρούστας.Τα κλείνουμε σαν φωλιά και ψήνουμε στους 180° C για 1 ώρα και 10 λεπτά.Από πάνω ρίχνουμε το σιρόπι που είναι 2 κουπάκια γιαουρτιού ζάχαρη και 2 κουπάκια γιαουρτιού νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου