Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ


ΥΛΙΚΑ:
1 πράσινο λάχανο 24 μεγάλες γαρίδες
πιπέρι 
θυμάρι
σάλτσα ντομάτας από φρέσκιες ντομάτες
1 λεμόνι
200γρ. βρασμένο σπανάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεματάμε 5 λεπτά το λάχανο σε βραστό νερό,το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες,αφήνοντας μόνο το κεφάλι.Τις πασπαλίζουμε με πιπέρι και θυμάρι,τις τυλίγουμε σε φύλλα λάχανου και τις ψήνουμε στον ατμό.Βάζουμε σε κάθε πιάτο λίγο σπανάκι βρασμένο,σκεπάζουμε με σάλτσα ντομάτας τοποθετούμε από πάνω τις γαρίδες και γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού.Σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου