Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΡΟΣΤΜΠΙΦ


ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό ροστμπίφ
αλάτι
πιπέρι
κόκκινο πιπέρι
1 ντομάτα
1 κρεμμύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τρίβουμε καλά το κρέας με αλάτι,πιπέρι και κόκκινο πιπέρι.Θερμαίνουμε το τηγάνι,χωρίς λάδι ή λίπος και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.Χαμηλώνουμε την φωτιά,προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες και τις ντομάτες ξεφλουδισμένες,βάζουμε το καπάκι και αφήνουμε να σιγοβράσει για 25 λεπτά.Κόβουμε το ροστ-μπίφ σε λεπτές φέτες και το βάζουμε σε ένα πιάτο.Περιχύνουμε πάνω από το κρέας μια οποιαδήποτε σάλτσα για ψητά ή την σερβίρουμε ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου