ΥΛΙΚΑ:
320γρ. αλεύρι
220γρ. βούτυρο
220γρ. cream cheese σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 κ.γ. αλάτι
Για το άλειμμα:
1 αυγό
αλάτι χοντρό
σουσάμι
κύμινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το μείγμα των μπισκότων και τα ζυμώνουμε να ενωθούν.Ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο πάχους 2 εκ.Αραδιάζουμε τα μπισκότα σε ταψί και τα αλείφουμε με αυγό.Ρίχνουμε το αλάτι,το σουσάμι και το κύμινο και ψήνουμε στους 175° C για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου