Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΤΟΡΤΙΓΙΑ


ΥΛΙΚΑ:
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο
75γρ. βούτυρο
1/2 κ.γ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε το βούτυρο.Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε τα δύο είδη αλευριών και το αλάτι.Προσθέτουμε το βούτυρο και σιγά-σιγά ανακατεύοντας,ρίχνουμε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό.Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά σκεπάζοντάς την με μια μεμβράνη.Χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλάκια και τα ανοίγουμε με τον πλάστη.Τα τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς προσθήκη βιτάμ ή λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου