Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΤΣΙΖ-ΚΕΙΚ ΜΕ ΦΡΑΜΠΟΥΑΖ


ΥΛΙΚΑ:
2 παντεσπάνι στρογγυλά
500γρ. λευκό τυρί τύπου φιλαδέλφεια
4 φύλλα ζελατίνας
80γρ. φρουκτόζη
250γρ. φραμπουάζ καθαρισμένα
μερικά φύλλα μέντας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας να μαλακώσουν σε κρύο νερό.Παίρνουμε το 1 παντεσπάνι και τον βάζουμε σε έναν πάτο ενός στεφανιού για γλυκά,διαμέτρου 20εκ. που έχουμε τοποθετήσει σε μια πιατέλα.Ρίχνουμε τα μισά φραμπουάζ πάνω στο δίσκο.Στραγγίζουμε την ζελατίνα,την λιώνουμε σε banie-marie,την ανακατεύουμε με το άσπρο τυρί (λιωμένο) και την φρουκτόζη και στρώνουμε το μισό μείγμα τους πάνω από τα φραμπουάζ. Βάζουμε δεύτερο παντεσπάνι και επαναλαμβάνουμε τις δύο στρώσεις (φραμπουάζ και μείγματος τυριού και ζελατίνας).Αφήνουμε το γλυκό 2 ώρες στο ψυγείο.Βγάζουμε το στεφάνι από το γλυκό και γαρνίρουμε με φραμπουάζ που κρατήσαμε και φύλλα μέντας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου