Σελίδες
Αρχική σελίδα
Συνταγές μαγειρικής
Συνταγές ζαχαροπλαστικής
Μαγειρικές συμβουλές
Χρήσιμες μετατροπές
Τρίτη 21 Μαΐου 2013
ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΥΛΙΚΑ:
100γρ. κουβερτούρα
100γρ. κρέμα γάλακτος
10γρ. μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε bain-marie λιώνουμε την κουβερτούρα και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το μέλι.Ανακατεύουμε καλά,αποσύρουμε από την φωτιά και καλύπτουμε το γλυκό μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου