Σελίδες
Αρχική σελίδα
Συνταγές μαγειρικής
Συνταγές ζαχαροπλαστικής
Μαγειρικές συμβουλές
Χρήσιμες μετατροπές
Τετάρτη 15 Μαΐου 2013
ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
4 κ.σ. κρέμα γάλακτος αποβουτυρωμένη
8 κ.σ. γάλα σκόνη (άπαχο)
300γρ. νερό
αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου