ΥΛΙΚΑ:
3 αυγά
125γρ. σοκολάτα
50γρ. βούτυρο
50γρ. βούτυρο
125γρ. κρέμα γάλακτος
15γρ. κονιάκ
62γρ. γάλα
62γρ. γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνουμε την σοκολάτα μέσα σε ζεστό γάλα και την αφήνουμε να λιώσει.Στην συνέχεια χτυπάμε τα ασπράδια από τα αυγά σε μαρέγκα και τα βάζουμε στο ψυγείο.Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί,ρίχνουμε τους κρόκους και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τέλος,προσθέτουμε και την σοκολάτα με το γάλα,το κονιάκ,την μαρέγκα και το βούτυρο λιωμένο. Ανακατεύουμε την μους ελαφρά με μια σπάτουλα.Αφήνουμε την μους να κρυώσει και την βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου