Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ:
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
800γρ. ντομάτες
4 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μυρωδικά χόρτα
1/4 του λίτρου νερό
αλάτι-πιπέρι-ζάχαρη
1κ.σ. πελτέ ντομάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε αντικολλητική κατσαρόλα.Προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες,το σκόρδο κοπανισμένο,το ματσάκι μυρωδικών,τα καρυκεύματα,τον πελτέ και το νερό και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.Αφαιρούμε το ματσάκι των μυρωδικών και περνάμε την σάλτσα από το μίξερ,προσθέτοντας και τον πελτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου