ΥΛΙΚΑ:
300γρ. κρεμμύδια
3κ.σ. λάδι
6 φλιτζάνια ζωμό από βοδινό
3 ή 4 φέτες ψωμιού κατά άτομο
150γρ. τριμμένη γραβιέρα ή κασέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.Σε μια πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.Ρίχνουμε τον ζωμό του βοδινού και βράζουμε για 10 λεπτά.Ψήνουμε το ψωμί.Αδειάζουμε την σούπα σε 6 ατομικά πήλινα μπολ,την ραντίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί,Βάζουμε τις φετούλες ψωμί από πάνω και ξανά ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί.Βάζουμε τα μπολ στο grill για 5 λεπτά.Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγο κόκκινο κρασί πριν το σερβίρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου