Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ


ΥΛΙΚΑ:
1 φαρινάπ ή 1/2 αλέυρι και μισό κ.γ. bakin powder
20 ελιές καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομματάκια
2 πιπεριές πράσινες καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομματάκια
2 πιπεριές κόκκινες καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομματάκια
1 ποτήρι σπορέλαιο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι(ή γάλα)
λίγο αλάτι ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το σπορέλαιο και τον χυμό πορτοκαλιού και μόλις γίνει μια ζύμη προσθέτω και τα υπόλοιπα.Ξανά ανακατεύουμε το τελικό μείγμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 200° C σε λαδόκολλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου