Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΚΡΕΠΕΣ ΠΟΥΓΚΙΑ


ΥΛΙΚΑ:
12 κρέπες (για συνταγή δείτε εδώ)
5 φέτες ζαμπόν
3 μπέικον
1 1/2 τριμμένα τυριά,κατά προτίμηση κίτρινα
πιπέρι
2 1/2 κούπες μπεσαμέλ
1 κ.σ. βιτάμ
φρέσκα κρεμμυδάκια για να δέσουμε τα πουγκάκια ή σπαράγγια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Φτιάχνουμε τις κρέπες και την μπεσαμέλ. Σε ένα τηγάνι βάζουμε βιτάμ και σοτάρουμε το μπέικον και το ζαμπόν ρίχνοντας και λίγο πιπέρι.Τα κατεβάζουμε από την φωτιά και μόλις κρυώσει λίγο το μείγμα ρίχνουμε μέσα τα τυριά και την μπεσαμέλ και ανακατεύουμε.Παίρνουμε μία-μία τις κρέπες και βάζουμε στο κέντρο τους 1-2 κουταλιές από την γέμιση.Κλείνουμε τις κρέπες σαν πουγκί και τις δένουμε είτε με φρέσκα κρεμμυδάκια,είτε με σπαράγγια,ακόμη και με οδοντογλυφίδες αν δεν έχετε κάτι από αυτά.Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε μέσα τις κρέπες.Ψήνουμε στον αέρα στους 180° C για 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου