Σελίδες
Αρχική σελίδα
Συνταγές μαγειρικής
Συνταγές ζαχαροπλαστικής
Μαγειρικές συμβουλές
Χρήσιμες μετατροπές
Τετάρτη 15 Μαΐου 2013
ΣΑΛΤΣΑ ΒΟΛΓΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 ασπράδι αυγού βρασμένου
χυμό από μισό λεμόνι
1/2 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
αλάτι-πιπέρι
1 πρέζα ψιλοκομμένο μαιντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Περνάμε από το μίξερ όλα τα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου