ΥΛΙΚΑ:
1 κονσέρβα ανανά
85γρ. ζάχαρη
85γρ. βούτυρο
85γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα λευκά
100γρ. μαλακό βούτυρο
250γρ. ζάχαρη
4 αυγά
200γρ. αλεύρι
2 κ.γ. bakin powder
4 κ.σ. χυμό ανανά
κεράσια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε το βούτυρο και την ζάχαρη σε κρέμα και με το μείγμα αυτό αλείφουμε τον πάτο και τις πλαϊνές επιφάνειες του ταψιού μας.Πασπαλίζουμε με τα καψουρδισμένα αμύγδαλα το ταψί μας ακόμη και τις πλαϊνές επιφάνειες.Τακτοποιούμε τις φέτες του ανανά στον πάτο του ταψιού και βάζουμε ένα κεράσι σε κάθε φέτα.Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί σε λεία κρέμα και αδειάζουμε το μείγμα πάνω στις φέτες του ανανά.Ψήνουμε στους 190° C για περίπου 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου