ΥΛΙΚΑ:
250γρ. αλεύρι
3 αυγά
150γρ. γάλα
αλάτι-πιπέρι
μοσχοκάρυδο
300γρ. πράσα ψιλοκομμένα και βρασμένα
100γρ. βούτυρο ή λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε και δουλεύουμε το αλεύρι,τα καρυκεύματα,τα αυγά,το γάλα και τέλος το ψιλοκομμένο πράσο.Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τους ρίχνουμε σε καυτό τηγάνι με την μαργαρίνη ή το λάδι.Πιέζουμε τους κεφτέδες να πλατύνουν και τους ψήνουμε και από τις 2 πλευρές.Στραγγίζουμε τους κεφτέδες σε απορροφητικό τηγάνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου