Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΕΣΚΑΛΟΠ ΜΕ ΖΩΜΟ ΜΑΡΑΘΟΥ


ΥΛΙΚΑ:
4 φέτες κοτόπουλου
αλάτι
πιπέρι
2 μάραθα(400γρ.)
30 γρ. μαργαρίνη ή 1 κ.σ. λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε,πλένουμε και περνάμε τα μάραθα από το μπλέντερ. Αλατοπιπερόνουμε τις φέτες του κοτόπουλου,τις ροδίζουμε στο τηγάνι και τις διατηρούμε ζεστές.Λιώνουμε στο τηγάνι με τα εσκαλόπ  την μαργαρίνη,προσθέτουμε και των χυμό των μάραθων και αφήνουμε να βράσουν,μέχρι να μειωθεί και να πυκνώσει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου