Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΟΤΟΥ


ΥΛΙΚΑ:
12 στρογγυλές φέτες(των 80γρ.) από μοσχαρίσιο φιλέτο
2 αυγά χτυπημένα
300γρ. φουντούκια αλεσμένα
αλάτι-πιπέρι
500γρ. καρότα
1 ματσάκι μαϊντανό
200γρ γάλα
1κ.σ. λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλατοπιπερόνουμε τα φιλέτα,τα πανάρουμε(περνώντας τα πρώτα από τα χτυπημένα αυγά και μετά από το αλεσμένο φουντούκι και πιέζοντάς τα για να κολλήσει πάνω τους) και τα τηγανίζουμε,1-2 λεπτά από κάθε πλευρά,με καυτό το λάδι.Ψήνουμε τα καρότα-κομμένα-στον ατμό και τα περνάμε από το μίξερ.Προσθέτουμε το γάλα,δοκιμάζουμε για αλάτι και τα διατηρούμε ζεστά.Βάζουμε σε κάθε πιάτο λίγη από την κρέμα καρότου.Τοποθετούμε πάνω της 2 φιλετάκια,γαρνίρουμε με ένα κλωναράκι μαϊντανό και συνοδεύουμε με αρακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου