Σελίδες
Αρχική σελίδα
Συνταγές μαγειρικής
Συνταγές ζαχαροπλαστικής
Μαγειρικές συμβουλές
Χρήσιμες μετατροπές
Τετάρτη 15 Μαΐου 2013
ΣΑΛΤΣΑ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
ΥΛΙΚΑ:
1κ.σ. ηλιέλαιο
2κ.σ. ξύδι(ή λεμόνι)
1κ.σ. νερό
αλάτι-πιπέρι
1 πρέζα ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αναμιγνύουμε το ξύδι,το αλατοπίπερο και το νερό.Προσθέτουμε το λάδι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό,χτυπώντας το μείγμα καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου