ΥΛΙΚΑ:
3κ.σ. βούτυρο
4κ.σ. αλεύρι
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό
2 κύβοι κνόρ
1 μικρό κρεμμύδι
60γρ. μπέικον
αλάτι-πιπέρι
θυμάρι-ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε τους κύβους κνόρ.Σε μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το μπέικον ψιλοκομμένο,να σοταριστούν 8 λεπτά περίπου.Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και ρίχνουμε στην κατσαρόλα το αλεύρι.Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να ροδίσει αρκετά.Ρίχνουμε σιγά-σιγά τον ζωμό κρέατος,ανακατεύουμε συνεχώς.Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι,το μπέικον,το αλάτι,το πιπέρι και τα αρωματικά.Σιγοβράζουμε 20 λεπτά περίπου,με σκεπασμένη κατσαρόλα.
3κ.σ. βούτυρο
4κ.σ. αλεύρι
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό
2 κύβοι κνόρ
1 μικρό κρεμμύδι
60γρ. μπέικον
αλάτι-πιπέρι
θυμάρι-ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε τους κύβους κνόρ.Σε μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το μπέικον ψιλοκομμένο,να σοταριστούν 8 λεπτά περίπου.Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και ρίχνουμε στην κατσαρόλα το αλεύρι.Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να ροδίσει αρκετά.Ρίχνουμε σιγά-σιγά τον ζωμό κρέατος,ανακατεύουμε συνεχώς.Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι,το μπέικον,το αλάτι,το πιπέρι και τα αρωματικά.Σιγοβράζουμε 20 λεπτά περίπου,με σκεπασμένη κατσαρόλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου