ΥΛΙΚΑ:
1/2 φύλλα κρούστας
4 αυγά
σπορέλαιο
500γρ. γάλα
κασέρι και κεφαλοτύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κάνουμε φωλιές από φύλλο κρούστας και τις ψήνουμε μόνες τους.Εν τω μεταξύ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα τυριά και όταν γίνουν τα φύλλα κρούστας τα γεμίζουμε με το μείγμα μας.Τα βάζουμε στο φούρνο στους 170° C για 3/4 με 1 ώρα.
-Φωλιά από φύλλο κρούστας: Χρησιμοποιούμε 2 φύλλα κρούστας και ένα αλουμινένιο τσέρκι.Λαδώνουμε το κάθε φύλλο ξεχωριστά.Λαδώνουμε περιμετρικά και το τσέρκι.Τοποθετούμε το ένα φύλλο κρούστας στο τσέρκι,βάζουμε από πάνω και το δεύτερο φύλλο κρούστας και ψήνουμε την φωλιά στους 180° C για 10 λεπτά.Ξεφουρνίζουμε και αφαιρούμε την φωλιά από το τσέρκι.
1/2 φύλλα κρούστας
4 αυγά
σπορέλαιο
500γρ. γάλα
κασέρι και κεφαλοτύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κάνουμε φωλιές από φύλλο κρούστας και τις ψήνουμε μόνες τους.Εν τω μεταξύ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα τυριά και όταν γίνουν τα φύλλα κρούστας τα γεμίζουμε με το μείγμα μας.Τα βάζουμε στο φούρνο στους 170° C για 3/4 με 1 ώρα.
-Φωλιά από φύλλο κρούστας: Χρησιμοποιούμε 2 φύλλα κρούστας και ένα αλουμινένιο τσέρκι.Λαδώνουμε το κάθε φύλλο ξεχωριστά.Λαδώνουμε περιμετρικά και το τσέρκι.Τοποθετούμε το ένα φύλλο κρούστας στο τσέρκι,βάζουμε από πάνω και το δεύτερο φύλλο κρούστας και ψήνουμε την φωλιά στους 180° C για 10 λεπτά.Ξεφουρνίζουμε και αφαιρούμε την φωλιά από το τσέρκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου