Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΓΙΑΧΝΙ


ΥΛΙΚΑ :
1 μοσχαρίσιο φιλέτο,περίπου ένα κιλό
αλάτι
πιπέρι
κάρυ
τριμμένο μοσχοκάρυδο
1 κρεμμύδι
2 κ.σ. κρέμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένετε το μοσχαρίσιο φιλέτο και το στεγνώνετε καλά και το τρίβετε γύρω-γύρω με αλάτι,πιπέρι,μπόλικο κάρυ και μοσχοκάρυδο.Θερμένετε το τηγάνι και ροδίζετε το φιλέτο από όλες τις πλευρές.Προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,το σκεπάζετε και το σιγοψήνετε για 35 λεπτά.Κατά το ενδιάμεσο το γυρίζετε και από την άλλη για να πάρει χρώμα.Όταν είναι έτοιμο το κόβετε σε χοντρές φέτες και το τοποθετείτε σε ένα δίσκο σερβιρίσματος.Ανακατεύουμε την σάλτσα του ψητού με 2 κουταλιές κρέμα  και αν θέλουμε την περιχύνουμε στο κρέας,αλλιώς την σερβίρουμε ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου